Monday, March 7, 2011

Karnival U di Kuantan Pahang :]


Okeeyyy.  Assalamualaikum bloggers :)
Kabare? Mesti sihat sihat kan. Amin ~ 
Bagus lah macam tu. Jaga kesihatan elok elok tau. HIHIHIHI ;P
Actually lama dah aku nak post entri tentang pemergian aku ke
KARNIVAL U . Tapinya disebabkan kekangan masa yang dahsyat 
plus plus lagi dengan kemalasan aku ni, aku terpaksa la menangguhkannya. 
Now, aku ready untuk menulis . WAHAHA XD

Ari Sabtu baru ni, bersamaan dengan 5hb Mac aku ke Kuantan sebab nak pergi
ke Karnival tu lah,. Sumpah semangat ! Siap mintak cuti awal awal lagi tau.
Erm, boleh tahan la karnival tu. Dari 10 markah, aku kasi la 7 markah.
Oke kan.. HEHE .. Banyak maklumat tentang universiti aku dapat.
Kat sana aku tanya pasal U yang aku berminat aja la. Pastu, keje lainnye
aku dok ronda satu dewan tu untuk kumpul bag ! HAHAHA , takde kerja btol kan..
Seronok la kumpul bag. Macam macam boleh dapt tau dalam beg tu.
Tapi entah nape la, tak banyak aku dapat. Kedekut sangat nak kasi
bag tu.. Sape leh sumbang kat aku mane mane beg U yang cantik ? HAHAHA.

Ni jelah beg yang aku dapat. sedih woo, tak dpt kumpul bag. wahahaaa

Haaa, kebetulan lak tengah jalan jalan berhimpit sesak nak mampos tu,
aku terjumpa la ngan beberapa orang member lama aku. Memang lama tak
jumpa, ada la dalam 8 tahun. Excited gila la, memang happy sangat sangat.
Sorang tu laki, sorang lagi tu pempuan. Makin cantik Cik Fatin kita yea.
Encik Anuarul pon ape kurangnya. Bertambah kacak bergaya lagik. HEHE :D
Cik Fatin yang manis lagik cute, wuuhuu :D
sori, no pic of encik anuarul .:p

Okey, sambung cerita semula. Pas aku  dan kawan aku dah
puas hati dekat karnival tu, kitorang pergi lak PC Fair.
Sebelah menyebelah aja. Tapi aku tak puas ati tol kat PC Fair tu.
Barang yang aku carik carik tak dijual kat situ, Alahai~
Geramnye aku. HOHOO .
After PC Fair kitorang pon bershopping kat ECM.
Walaupon tak bershopping tapi kira bershopping lah
sebab dah masuk mall besaq camtu kan. HAHA.
Tapii, yang paling best abang kawan aku belanja
kami kami orang ni tengok wayang kat Berjaya Megamall !
Waahahaa, SERONOK wooo ~
Kitorang tengok cter yang paling latest. Ape nama tu.
I Am Number Zero?? Eh eh eh, silap pulak.
I Am Number FOUR laahh. ~ Well, hero kacak tu nombor
empat kan, jadi aku nak la become number five .
Boleh tak? Boleh kan kan kan.Jadi aweks hero kacak tu.
 HAHAHAHAHA ~
 
best best, 7bintang la aku kasik. HEHE :P

Tengok ! ni dia hero kacak . kacak plus handsome kan kan.
Alex Pettyfer ! XD
Lepas aku tengok movie nih, aku boleh kasi 7 stars la.
Effect dia bes, sound pon bes. Unsur saspen pon boleh tahan.
Yang paling aku jatuh hati dekat hero dia la.
KACAK KACAK nye dia ! I cair la U ! HAHA♥ ♥ ♥ 
Banyak kali gak la aku terkejut dengan aksi aksi dalam movie tu.
Kira oke la kan ~ Beri kesan dekat penonton. Huhuhu.
Jadik, kepada yang terasa minat dan nak tengok,
anda dijemput beramai ramai ke pawagam keh. Selamat menonton aw, 
HAHAHA XD
SEKIAN, WASSALAM. *No Idea**



5 comments:

Eza said...

wahh igt lg those days mase zmn2 blajar pegi karnival U sana ini :)

Latest entry:Aku basuh kucing dalam washing machine.. HAHAHA!

iza zaty said...

wahhh. haha. hobi anum sma dgn zaty lah iaitu kumpul bag !

little cart00n said...

oke!gimme alex pettyfer plz!
heee :p

cik anum said...

eza : kenangan kenangan :)

iza zaty : wahh ! yeke.. anum mmg suka kumpul beg tau. haha.

little cartoon : nah alex ! handsomenye alex. haha

Nurun said...

hi anum. beg jenama ape yg slalu awk kumpul?