Thursday, March 31, 2011

My Birthdayy .

Salam 1 MALAYSIA    :)

Amalina Rahim , u are the best ever friends i had. Love u so much oke !
Tengs la belanja aku makan pizza baru baru ni. Aku terharu sangat. Even parent aku 
pun tak belanja aku lagi. Mak aku je  baru bagi duit kasi beli blouse birthday. AHAKSS ;)
Haa, ni aku cilok pics dari fb kau tau. Ehee, pics ko tangkap cantik.
So, meh la aku abadikannya dalam belog kesayangan aku ni eh , cik alin oi. :)
Sumpah air air yang kita pilih tu masam! HAHAHAHA. Sebenarnye aku menyesal
pilih air tu. Kalau aku tau, baik aku pilih pepsi je. HUAHUA =="
InsyaAllah, ada duit ada masa , time birthday ko nanti aku belanja pulak k.
SAYANG ALIN LEBIHH ! XD
............................................................................

sodapnyeeee roti tu, plus lagi dgn sup. yummy. act lagi sedap sbb ko belanja. HAHA
tengok, awek mr.H ni. wink3 ^^, jgn marah aku amik pic ni. hehehe .
air cik alynn :) nama tropikal juice kot, muehehehe, aku lupa lah. layan aja. ~
air cik anum, sunny. waauuu warna pon macam sunlight dh. HAHA
apakah jenis nama pizza ni ? ouh, aku tau makan aje. ada tempura plus cheese, cheesyy :]

Last ; kalau ada sumur di ladang,
boleh kita tumpang mandi,
kalau ada masa lapang,
cik anum akan tulis blog lagik !

salam satu dunia. wink3 ^^








4 comments:

nelly said...

makanan !!
nyum2 ...

Anisa Hang Tuah said...

sedapnye makan makan

happy birthday(:

syazana.not.single said...

HAPPY BIRTHDAY ! =)

cik anum said...

tq semua ! ;)