Wednesday, May 11, 2011

a Song ♫


-You-
.Nur Janah Allia.


 I LOVE THIS SONG VERY MUCH 



3 comments:

Aizad Hassan said...

Nice blog. Free2 lawatlah blog saya >> strangestinpilah.blogspot.com =D

apik pehe said...

hehe..x dapat dengar..tenet slow..

*ader tanyer pasal sains komputer kan?tu la diploma apik dulu..hehe..sains komputer ni kiter belajar semua pasal komputer..termasukla cara nak pasang PC,kenal barang2 dalam PC, buat koding, buat animation, buat grafik...hehe..belajar semua lah pasal komputer..sbb tu kalau amik diploma..separuh benda yg kiter dah belajar dalam diploma tu akan ader dalam degree nanti..

macam basic semua kiter dah ader dalam diploma..macam apik skang ni dah last semester degree software engineering..kebanyakan benda yg ader dalam degree ni apik dah tahu..senang nk implement..hehe..

cik aisha said...

mmg ada mslh dengan reading list...cik aisha pnya pun xkuar n baru je ok...^^