Thursday, May 19, 2011

Nur Kasih The Movie Bestt !



Tadi aku tengok NUR KASIH THE MOVIE 
dekat ECM. best sangat sangat !
Wuhhh feeling abis laaaa. Menyentuh perasaan, hati n jantung ^^
Serius tak tipu . . Bagi sesapa yang belum tengok,
baik pergi tengok . Best la jugak nak buat air mata
banyak banyak. HAHAHAHA .
Aku rasa nak nangis jugak tadi, ada la kuar 
dua titik air mata sebab nak cover dengan member sebelah.
KIHKIHKIH XD

Kisah ni sambungan tentang Adam dan Nur.
Kemudian, dalam cerita ni, isteri Aidil pun meninggal dunia
jugak sebab kemalangan jalan raya. .
Aidil ada dua orang anak sorang laki, 
sorang perempuan. Dan ada la kisah kisah nye ~ ehee ^^
Sambung balik citer pasal Nur ,Nur keguguran. . 
Jadi, Adam bawak la Nur pergi Jordan. 
Kat Jordan banyak insiden yang berlaku. *sedihh*
Dalam cerita ni jugak, Adam sakit .
Then blablablabla.. Tamat ~ HAHAHA.
Nak tau ending cerita ni camne ?
haa, pergi la tengok nanti ye .
Biar korang tengok dan rasa sendiri
jalan cerita nur kasih the movie nih macam mane.
Touched ! T_T
P/S : aku tak reti nak bercerita and rumusan aku tentang nur kasih agak berterabur.
so, kalau nak tau jalan cerita nih silalah ke pawagam berdekatan anda. PEACE! x)
mia sara sangat comel dan cute cute ! awww :D
Semua pelakon dalam cerita nih berjaya bawak
watak mereka.  . Tahniah & aku kasi 9 bintang 
untuk cerita nih,. Woo tinggi tak rating aku bagi.
KEHKEHKEH :)





3 comments:

najihah sahami said...

waa.anum dh tgk?xaci!!!

d_LA said...

wahhhh...dah tgk..supe jeles ni..wuwuuu..baca sinopsis pun dh rs sedih giler..

cik anum said...

najihah sahami : mish.. best tau.. jgn jeles,,, kih3

d_LA: btul3.. sedih tau.. jom2 g pawagam.. tgok nur kasih, eheee.