Monday, April 11, 2011

Contest dari Cik Farhana Malek ! :D


 Assalamualaikum teman teman ku.
Tadi waktu tengah baca baca komen, Cik Farhana Malek
ada menjemput aku untuk join dia punya contest.
Kebetulan aku tengah dalam mood baikk punya,
aku rasa nak join lah. Aku sekadar mencuba dan untuk suka suka.
Tengs Cik Farhana kerana jemput saya :]


.....................................
Saya follow blog Farhana Malek kerana ....
Saya suka dengan design blog nya yang simple dan cantik. 
Tidak sarat dengan corak yang keterlaluan.
Susunan blog nya juga kemas dan tersusun.
Gaya penulisan Cik Farhana juga sempoi dan mudah untuk
difahami bagi setiap cerita yang Cik Farhana sampaikan.
Setiap ceritanya juga asli tulen dan original. 
Wink3 ^^.
Sekian, Wassalam ~



4 comments:

Farhana Malek said...

thanks a lot si comel sudi join :D
btw, hana dah list kan you. thanks okay.

nice to know you. lebiu :D

Farhana Malek said...

thanksssss pretty! ;)

Farhana Malek said...

PERHATIAN

KEPADA SEMUA YANG JOIN SEGMEN FARHANA MALEK PADA 11.04.11, SILA HANTARKAN NAMA PENUH, ALAMAT DAN NO.HP DI FB HANA.

nak hadiah tak? haha.

Farhana Malek said...

untuk pengetehuan semua, hana mintak details tu adalah untuk memudahkan kerja hana nak bagi hadiah pada pemenang. tapiii. hana belum lagi pilih siapa yang menang. harap maklum ok. hana mintak details tu dpd semua yang join. tarikh tutup 14.04.11. hana akan umumkan siapa pemenang pada 18.04.11.

harap maklum. text umum.