Friday, April 22, 2011

Tunas Manja Disini. HAHA



First, Assalamualaikum :)

Seperti tajuk di atas korang semua mesti tau ape itu TUNAS MANJA.
Untuk pengetahuan semua, semalam pasaraya tersebut baru dibuka di bandar aku.
HAHAHA, aku tau mesti rasa cam hampeh je sebab TUNAS MANJA aje,
Bukan Midvalley pon, mahupon Pavillion ? HARHAR.
Sorry, aku ni bukan la kategori 'jakon' atau excited
sangat dengan pembukaan pasaraya ni. Cuma saja nak
share dengan korang disamping memenuhi syarat untuk menulis blog.
Sekian : ]

Macam biasa laa kalau dah mula mula pasaraya baru buka
mesti ramai gila laa manusia nye. Tambahan lagi
barang barang kat situ pon murah sebab ada promosi.
Macam semut semut pulak aku tengok manusia manusia
kat situ. And termasuk la family aku yang melawat jugak
pasaraya tuh. HAHAA . Kami tengok sambil mengusha barang aje.
Takde duitt gaji tak masok lagikk. Lalalalala :D
And and yang paling penting pasaraya ni dekat aje dengan uma aku.

Emm meh la kite tengok tengok skit gambar yang aku snap
tak tentu hala nih. sambil tengok mai la jemput minum kopi.
oke, Kita minum dulu ! HAHAHA .

*******************************************************
suasana di hadapan . . .
di malam hari ~ kereta kancil tu rosak. Hampeh =="
pembukaan besar besaran sebab tunas manja ni memang besar, HAKHAK
welkam welkam buyerss , abiskan duit kamu , hahahaha
aku nak snap ayat atas tu, pakcik tu kebetulan interprame. pemess lah pakcik !
ramai macam semut warna warni. erkk =='
ouhh baru tau tunas manja ada food court, nice.^^
beli jangan tak beli. keramaian orang orang. blablablabla xD
OKEE , taukah dimana ini? 
Jawapannya ialah Temerloh, Pahang ! 
Wink3 ^^
-- byebyebye --






10 comments:

maria_m0hamadiah said...

kat bandar saye pon ade..:)

Cik Aish said...

errr mcm best je kedai ni..nama pun manja.haha tp klu cashier nye manja gak susah tu..hahaha

cik anum said...

maria_m0hamadiah : bandar mne ye? hihii.

Cik Aish : hahaa, bes ke? manja sentiasa la kedai tu.. kalu cashier manja kite reject je, haha

man said...

Bila byk pasaraya...kita byk pilihan utk berbelanja (harga berpatutan).

deDetz said...

waa~ banyak promosi la ni kan?
=D

rafidahfarhana said...

HAHAHA, anum, jangan jakun, lek2 luuu!
nnt psni kat temerloh ada wayang, boling, baru kita jakun bersama ea :P

apik pehe said...

owhhh..ni la rupenyer tempat yg baru bukak tu..huhuhu

cik denn said...

semart pulak aku tgk tunas nih. aku tak jejak lg sini sis. best tak?

ishiko said...

kat Temerloh? ade mak.cik kat sane..

Cik Peanut said...

eh macam pernah nampak lah tunas manja ni. eh2. baru nk tanya dah ade jawapan, macam kat pj lak. hee