Monday, April 18, 2011

Contest Posing dengan Uniform Sekolah


Assalamualaikum , hyee dear :)

Hari ni aku nak masuk satu contest anjuran cik Husna dan adiknya cik Syafiqah. 
Cara nak join senang saja. Nak tau macam mana?
First dan pertamanya sila follow dulu blog adik beradik ini.
Kemudian copy banner yang ada dekat blog cik Husna.
Kemudian sertakan sekali gambar korang yang pakai baju sekolah.
pastu tag kan beberapa orang kawan anda yea .
Haaa, senang aje kan. Petik jari pon bole siap. Ahakss ;p
Nak tau dengan lebih lanjut cara cara nak sertai contest ni,
mai la kita p serang blog cik Husna oke !
HAHAHA, come on ! xD

Cik Husna Sweet
Cik Syafiqah Comel
-------------------------------------------------------------------------

Mari kita tengok pulak gambar yg aku pertaruhkan untuk contest ni.
Wink3 ^^ ; tengok laa. aku edit biasa biasa aja. Bagi nampak kemas sikit.

baju biru pengawas sekolah baju cekelat pengawas pustakawan.
kami bangga pakai baju sekolah yeeah. harharharr :)
looking for the future, lalala x)

Kawan yang saya tag ialah :



SEKIAN , SALAM TENGAHHARI









2 comments:

zyra said...

saia darh join!! hehehe...

cik denn said...

err..haha. aku tau gmba ber4 tu kat mana. mau aku kantoikan ke? ;)