Monday, April 11, 2011

Johnny Pacar



I LOVE JOHNNY PACAR .
really like love him. suka sangat lah kat dia . muahahaha xD 
actually his truth name is John Edward Pacuraru . 

Kamu semua tahu siapa JOHNNY PACAR ?
Kalau tak tahu, dia adalah seorang lelaki yang bernama Johnny Pacar.
Get it ? HAHAHAHA. Macam korang tak tahu pulak dia lelaki kan.
Dia ni mat saleh yang berasal dari negara  United States of America ; Michigan :)
First time tengok Johnny Pacar berlakon dari filem DISNEY yang bertajuk
NOW YOU SEE IT ; cerita yang berkisarkan tentang kisah magik . Wahhhhaaaa ^^
Kenapa aku tulis pasal Johnny Pacar ? 
Actually aku takde point nak post ape. Dah kebetulan aku tengah gilakan
mamat omputih ni, aku nak share laa. Nsemm mehh ! lovelovelove <3
credit to google and wikipedia ^______^

angkat tangan macam saya kalau dia ensem, ngehhhehe =='
gorgeous ! Awww, cair hatiku . Dussh  : p
MrJohnny, can i be yours ? *yes yes yes* said him. HAHAHAHAK :P
Oke dahh. tukar cerita. 
Kalau la ada gambar MrA mesti aku promote gambaq dia kan.
Ehhh anum? Kau berani ke? Ada kena cepuk ngn dia nnt. HARHAR. 
blablablablablabla ~ Lagi lagi MrA kan. Kau special ke MrA ?
Jawab jawab. Bagi aku kau antara special and special *ehem ehem* ^^,
Nak beritahu nih, saya sayang dia jugak :) Ahakk, gedik nye kau num ! :p
Sekian berjumpa lagi dengan cerita aku yang bakal
bercerita tentang negeri Cik Siti Wan Kembang :D
Assalam . -Anum Pacar- 












5 comments:

Farhana Malek said...

amboi love kat johny pacar eh ;)
nice entry!

btw dear, jum jum thiss!
menang hadiah kat blog hana jum ;)

http://hanamarvelloves.blogspot.com/2011/04/farhana-malek-nak-bagi-hadiah-ni.htm

epoitdya said...

waa ... encem2 ny he3 .. cair den tgk :)

Pembawa_Wacana said...

Johnny Depp tau....he he he

Anisa Hang Tuah said...

hensemnye


alahai.

cik anum said...

Farhana Malek : i love johnny pacar forever ! haha xD

epoitdya : yeay2, awk pon sokong dia nsem.. hi3~

Pembawa_Wacana : haha, Johnny Pacar laa. haha

Anisa Hang Tuah : hensem kan kan kan :D