Saturday, April 2, 2011

Ouh, Penatnya ~


Salam sejahtera semua .
Hari ni hari cuti aku yang ke-5 ! Maknanye tinggal 5 hari lagi masa cuti aku.
Ouhhhh, tu yang membuatkan aku sangat penat. Aku penat duduk uma. 
Tiap hari buat benda yang sama. Menambahkan kepeningan otak aku ni.Blablabla..
Jumaat, sabtu, ahad, isnin, selasa, rabu.. Yess, tak sabar nak tunggu hari khamis.
Aku sangat merindukan suasana hospital. Duduk dalam OT , pagi pagi buat kerja.
Then, makan, lepak, borak borak, tunggu kes, kena kacau dengan Pak Cik Mie.
Waauh ! MISS sangat. Ahakss. Tak dinafikan sangat penat. Coz pergi kerja 7 pagi.
Balik kerja 7 senja . Tapi, syiokk ape . HAHAHA ~
Kalau duk uma macam sekarang. Apa aku buat ?

MAKAN

MINUM

TIDORR ~

MELAYARI INTERNET *skema skema ;p*

Pastu tiap tiap hari ulang benda yang sama. Cuba korang bagi idea ape aku nak
buat eh ? KEBUNTUAN ~ harharharhar.
Haaa, ape kate jom kita study ? ECECE, dulu waktu nak pekse, suruh study 
taknak kan. Pastu bila dapat keputusan haru perasaan. ;p
Okeee, silap aku. fullSTOP ~
ehemm, ada lagi satu favourite aku sepanjang duk uma ni. JENG JENG ;

gayut tiap tiap malam dengan ehemm ! HARHAR. jgn jeles ;p
Emm, yang atas ni aku suka la kott. HAHAHA. ~
Takpelaa, camni laa. Mulai sekarang aku akan cari hobi baru utk mengatasi
penyakit keanehan aku ni.. Antaranya ,
1) Pergi bawak kete sampai ke sempadan Thailand ke.
2) Pergi kejar ayam ke.
3) Pergi kutip tin or surat kahabar lama ke.
WAHH, unik tak hobi terbaru ni. EHEHEEE,
Baik baik aku berhenti mengarut. Jgn mara ~ ;p
 Oke lah, aku mintak izin dulu. TATATITITUTU :DD


7 comments:

Anisa Hang Tuah said...

makan tido makan tido mmg bestt

Mimi Radzuan said...

tqvm :)

cik anum said...

Anisa Hang Tuah ; eheee, best ke?? Utk jangka masa yg pendek bes la. huhuhu..

Mimi Radzuan ; wc ;]

nelly said...

Tiba2 rasa jeles ..hahahaha

cik anum said...

nelly : nanti nelly pon dpt makan tido makan tido gak. hahaa

nulhazwany abdul malik said...

wany dah tiga bulan duk rumah. macam happy je. hehe

Ikemal said...

cuti lg pnat dri hri biasa.

Entry Terbaru

Cerita Si Penunggu yang boleh dikatakan agak kacak
Contest Dari Epilogue Seorang Loser: Mudah dan menangi header design