Thursday, April 28, 2011

Sayanggg !


Hai. Assalamualaikum .
Hari ini aku nak buat satu penghargaan untuk orang
yang aku sayangi dan cintai.
Disamping keluarga yang tersayang , mereka ini lah
yang jadi tulang belakang aku. Selalu ada dekat dekat dengan aku.
Tanpa diorang, sure life aku suram dan tak bercahaya ~
Tapi hidup aku jadi bermakna dengan kehadiran mereka ini.
Tapi mereka yang ni most aku love campur sayang campur cinta.
HAHAHA. Ayat ayat cinta aku sudah keluar , Muahaha :D
Aku appereciate sangat dengan mereka mereka nih.
Jadi, tercipta lah satu entry yang berkaitan dengan mereka. Ehee :)
Siapa mereka? Jeng jeng jeng.

-
-
-
-
-
-
-
-
-
-


ni dia . the bes ever friend. kawan dunia akhirat.
Amalina. dia ni seorang yang sangat memahami. 
time aku susah ke senang dia tetap ada. Walaupon kitorang
tak sama sekolah sejak dari tingkatan empat, tapi dia tetap
tak lupa aku. Aku sayang sangat dia!
Yang aku paling suka, dia tahan dengan kecerewetan aku ni.
Kau sangat matang alin , aku pun selesa dengan cara kau. ehee.
HAHAHA. Rock baby ! 

ni budak kecik tak matang. hakhak. alia jgn marah ~ ;p
Tadaaa. Cun tak? Cun kan kan kan. HAHAHA.
Alia, aku tengah puji ko ni. Belanja tau. ahakss.
Aku suka kawan ngn dia. Sebab dia ni sangat open dan memahami.
Pehhh sumpah penat kalu main lari lari ngan dia. HAHA.
Alia, thanks sebab ko selalu sudi dengar celoteh aku,
problem aku, kekarutan aku. Ko memang tetap Alia.
Takde orang boleh ganti ko ! Sayang kau gila xD
Nanti aku nak curik mrSony kau. Siap. Jaga jaga la mrSony kau tuh.
HAKHAK ~

miss denna ! ex KA perempuan laa. hakhak ~

Denna, rindu sangat nak duduk sebelah katil dengan ko.
Rindu nak bantai air milo mocha kau dengan biskut hupseng kau,
Rindu gila lah nak ponteng prep ngan kau lagi. HAHAHA.
Kau pun antara besfren aku yang sangat understanding.
Aku suka dengar kau kasik ceramah free sebab aku nak
kau abiskan air liur banyak banyak. HAHA.
Btw, engko punya nasihat sangat berguna. Jadi motivator aku bole?
Ekekeke ~ i Lebiu Den !



itu diaaa ~ cik tikah selamat. Selamat selalu ye tikah. Aku doakan kau.
ahakss jgn mara, gurau nih, :)

Tikah ! HAHAHA. Engko la antara sahabat aku yang paling lama.
Dari sekolah rendah lagi kan. Bila pikir pikir balik,
kita tak pernah berpisah. Dari tj sampai la ke tualang and tak lame
lagi kita bakal ke gambang bersama . Insyaallah ~
Sayang tikah lebih laaa. Ngan kau ni, aku rasa cool je.
HAHA. cool selalu kan Tikah . Kantoi tak pergi prep
ngan Cikgu Tini pon, kita tetap cool lahh. HAHAHA.
Tak bole blah ingat peristiwa tu. Hope friendship kita sampai bila bila tau :)

eheee ! wirawati negara kita , kami wira wirawati negara ! xD

Lagi sorang sahabat aku dunia akhirat. Nazihah.
Dia ni banyak persamaan ngan aku. Ape aku suka,
ape aku minat,ape aku rasa, apa apa kat aku mesti sama ngan dia.
Terasa macam kembar pulak.;p Yang paling best, kau
pon seorang kawan yang memahami aku. segala prob
selalu kita share sama kan. Haihhh, nasib kita pon sama laa.
HAHA. Cam lawak je.. :) Zihah ! ingat janji kita.
Nak study nak struggle sama sama sampai berjaya.
YESS ! We can do it. Luv U !
***************************************************
Bagi yang takde dalam gambar, tu bukan bermakna
aku tak appereciate korang. Aku sayang semua kawan aku.
Tak kira waktu sekolah rendah dulu, sekolah menengah,
kawan kawan tempat tuisyen, kawan kawan fb, kawan kawan blog.
Semua nya sangat dihargai. Tenkiu kepada semua sahabat aku
yang sudi berkawan dengan aku. . Tanpa korang, sapa lah
aku kan. . Jadi, kesempatan ni aku ucapkan
terima kasih tak terhingga kepada mereka.
Ingat , sayangi sahabat anda.
Peacee no warr ~ 
ada note sikit  :
tikah, alia, denna, 
ini la projek aku tuh. sebab tuh aku 
mintak gambar ngn korang.
hahaha.tenkiu sebab bagi
kerjasama yang tak terhingga. 
sekian ~





3 comments:

cik denn said...

bazir air liur? blasah kang? cewahhh. tadelaa. tak smpai ati blasah ko dehh. btw, aku sgt mghargai entri ini. siapp print screen lg ko tau?

p/s::ahaa~ KA tu nabilah razak wehh. kang bntai dia mrh ke aku pasal amek status dia. kehkeh. tadelaa. ;)

cik anum said...

ehee ! yessss, sayang denaa! hahahaha.. ehh aku silap ke???
aah la KA tu ketua asrama.
Ko KP kn.. ketua pljr. kahkah, suda lame tak ke sek. lupa da smua. hahahahaha. btw .. semua ni tuk korang, hahaks.

Rafidah Farhana said...

Anum!!
Mana lagi budak-budak ni pergi?
Ada tak flyyyyy~~
Asasi keluar bilaaa??
*apasal saya yg over excited ni?*