Thursday, April 28, 2011

Say Hello to Gambang :)


(。◕‿◕。)
 Assalamualaikum 


Ehee , comel tak smiley kat atas tu ? Sweet kan ~
Tiap tiap hari buat muka cam smiley mesti semua orang suka tau.
Chill ! :) Nampak manis bukan . . Alolo comel nya ~


Hari ini 28hb April , dan bagi budak abis SPM macam aku
ni mesti tak sabar gila lah nak tunggu tarikh ni.
Dan, Akhirnya hari dan tarikh ni pon sampai.
Termasuk aku , bagi korang yang lepasan SPM tahun lepas(2010)
mesti rasa berdebar debar sebab nak tengok keputusan tawaran 
ke KOLEJ MATRIKULASI.
Jadi, result dah keluar. Korang korang dapat mane yea ? Ehee ~


Alhamdulillah, aku terpilih untuk ke KOLEJ MATRIKULASI ni.
Aku sangat bersyukur dengan tawaran ini.
Jeng jeng jeng. Tengok kat bawah ~




Aku dapat kat kolej matrikulasi Pahang . that mean kat Gambang la.
Actually waktu buat permohonan dulu aku mintak jauh jauh.


First choice : Selangor
Second choice : Melaka
Third choice : Johor. 


Tapi last last dapat kat pahang jugak .
Hahahaha. Tak jauh pun dari bandar tempat tinggal aku.
Sejam setengah boleh dah sampai ke Gambang. Dekat kan. 
Harharr. Putus impian nak berkelana jauh jauh. hikhik. 
walau pape pon, aku tetap bersyukur. Amin ~






Pejam celik pejam celik makan tido makan tido
merewang rewang jalan jalan rupa rupanya dah dekat
lima bulan aku cuti. Tak sangka. Cepat je masa berlalu.
pastu dalam dua hari lagi nak masuk bulan mei dah.
Ish3 ~ Lajunya masa berjalan kan. Mengalir laju macam air je.
Dan tu bererti tak lama lagi aku akan bergelar student.
Sebabnya pendaftaran ke matrik 23hb Mei :)
HAHAHAHAAA !


Macam mana ni? Otak dah beku . Lama tak bukak buku.
Takutnyaaa. Semua jadi lupa. . ish ish ishh ..
Tapi tu laa. insyaAllah aku akan belajar dengan
bersungguh bila dah diberi peluang macam ni.
Jadi, aku sangat menghargainya :)
Kepada semua kawan kawan aku yang 
kebanyakan nye dapat ke Matrikulasi Pahang,
mai lah kite berkampung disana. . HAHAHA xD
Jangan lupa bawak baju nak mandi swimming pool.
Kita dah dekat nak pegi Gambang Waterpark nih.
Ahahahahaaa ~ Btw, Congrats kpd semua yang terpilih
untuk ke matrik 2011/2012 :)


sekian , salam ye :]


16 comments:

miss'ENH said...

anum!!!same lah kite..

Anisa Hang Tuah said...

tahniah
:D

najihah sahami said...

ehee..adik mish baru je habis matrik pahang 20hb ari tu..:)

cik anum said...

miss'ENH : sanah, kite jmp d sana.. hahaa :D

Anisa Hang Tuah : tq kak anisa ! :)

najihah sahami : ehh yeke mish? sy bakal junior ke sne. eheee :)

cik denn said...

ahaaa, loike part bkampung tu. ;)

syazana.not.single said...

tahniah !
sama la kita, mintak tmpt jauh2 tp dpt yg dekat2 jek.
hehe.
=)

iza zaty said...

kawan zaty ade 2 org dpat kat sna. hehe. nnti kenal2 k.

The Extendables said...

bole singgah ump..hahhah..tbe2 jek

Rafidah Farhana said...

haaa, selamat kembali belajar. jangan sia-siakan hidup di matrik tau! sebab matrik tak sesakit di asasi :)

Rafidah Farhana said...

Takpeee :)
Tak fly pun ok what. Serius saya cakap, tak rugi pun belajar kat tanah air tercinta ni.
Nnt kalau ape, jgn lupa roger sayaaaaa
*ceh, sibuk je nak tahu, lempang skeettt..kikiki*

Cik Aish said...

wah tahniah dpt masuk matrik!!

Mr.Thinker@Ali said...

Gambang+Pekan=UMP. ada kena mengena kaa? x ada? LOL. anyway, tahniah yo!

apik pehe said...

hehe..tahniah sbb dapat matrik gambang..nanti bleh la kuar ngan apik..hehe..23 mei nanti apik ader kursus kt ump sebulan..

jadinyer lepas final exam ump..apik x balik..kena stay kt ump..hehe

beloghakimy said...

matrik aku tu dulu.. ahhaha.. selamat bergambang ye disana...

cik anum said...

cik denn : jom buat kg . hahaha.

syazana.not.single : tenkiu:)

iza zaty : insyaallah zaty :]

The Extendables : bole kot singgah ump. hahaha.. kalu byk mase. kuikui.

Rafidah Farhana : aah , tu la.. pasni kena struggle btul2 kat matriks. huhuhu.. baik! nty sy roger. ki3 ~

Cik Aish : tenkiu cik aish ~ :]

Mr.Thinker@Ali : tq !! ahahaha. mcm takde kaitan je pekan tuh. hahaha.

apik pehe : fuyoooo. apik ajak kuar lah.. haha. jom, bwk jln2 tau. eheeheeee :p

beloghakimy : laa yeke.. hai senior ku. ahaks ! :D

anaiha yusof said...

tahniah ana dapt kmph juga
jumpa di sana nanti ye :)