Friday, April 29, 2011

Jom Tengok Kartun.



Bila boring tambah mood sangat baik,
aku suka edit gambar. Walaupon aku takde lah
pandai sangat tapinye aku tahu lah jugak nak pakai
software photoshop tuh. Pastu bila gambar yang dah
diedit siap, rase puas hati je. Aku suka guna brushes.
Kalu brushes yang bunga bunga tu , semua lawa lawa.
Memang aku suke tepek brushes kat gambar berbanding edit cam
 orang pro photoshop slalu buat tu. Sebabnya.. aku ni  tak pandai sgt lahh.
Kehkehkeh. =="
Ada sapa sapa yg rela hati mau jadi tutor aku? 
AHAKS. takde lah, main main aje.
Haa, nak tengok kartun yang Cik Anum buat?
Tapi kartun ni takde badan. Pandai buat tudung je.
Tu pon , tak centre. Senget je. HAHAHA. takpe la.
Janji mencuba kan.. Tengok lah kat bawah :)

kehkhekeh.. tudung hitam. menawan. muahahaha xD

lalalalalaa. serba ungu. macam sweet lah pulak. muahaha xD

eheee. ni lah kerja anum. orang buat doodle. aku tak pandai.
kartun cmni pon jadi la kan. kihkih -.-

Aku suka tengok Kartun Boboiboy ! Suka sangat sangat . Addicted. HARHAR
Kartun tu comel comel kan. Sukanyaaa ! xD





11 comments:

Anisa Hang Tuah said...

comel lahh
:)

Afiq Din said...

skg n dh jarang tgk tb...
karton pon tgk kat tenet

cik anum said...

Anisa Hang Tuah : kehkeh. makasih ~

Afiq Din : ehee, tgok katun ape kat tenet? huhu

NURUL NAJWA said...

comelnya!! :)

HonEyBuNNy said...

comeiiii..

nak kartun muka ila lak...hehe

salam ziarah..

Afiq Din said...

katun naruto...
hahaha..
dh besar2 n pon layan katon kan..

Nuna said...

walking back :)
haha. comel. cemana wt doodle ek ? hyee , follow you :)

apik pehe said...

laaa..ok dah tu anum..hehe..boboiboy selalu jer apik tgk biler beli makanan kt kafe..hahaha

nub said...

tak penah tengok lagi boboiboy.kena layan aa pasnih. asik2 tengok hagemaru. hahaha

awEEN said...

comel je kartun awk buat ni...lame2 reti la lukis bdn..takat org lidi saye reti la..hehehe

cik denn said...

nak se? haha. suka hati je request. :D