Tuesday, February 8, 2011

Arggh! Malunya ~

Heyy. . . Assalamualaikum :DD
rasa malu camni lah .haha, *pic dr google aja*

Baru aja sebentar tadi aku balik dari ujian Q.T.I . Kereta plus motor .
Sumpah ! Aku rasa macam patung tak siap yang kena uji depan semua orang .
Arghh ! Rasa macam memalukan diri depan orang lain aja.
First, masa aku try bawak motor tadi enjin tak boleh start.
Naseb baik la cikgu baju merah sudi tolong , kalau tak sampai
hari esok pon komfem motor tu tak boleh nak hidup.
Yang tu da buat aku rasa malu. Mesti cikgu tu pikir camni ,
'apa ke bodoh budak ni tak pandai start enjin? HAHAHA !
Depan orang ramai ni aku bawak la motor tu pusing pusing.
Mak aih, yang paling tak boleh blah aku sorang je kot perempuan 
kat litar tu. Perghh , yang lain semua lelaki. Nak taknak aku buat la
muka tembok then bawak aja. Tapi memang stail la aku bawak . Tak ikut 
rules langsung. Pakai hentam aja lah. Orang angkat tangan tinggi, aku rendah aja.
Orang bagi signal , aku tak bagi signal. Macam macam la yang tak kena aku 
buat tadi. Errkkk.. Yang paling aku geram sekali cikgu aku hilang ntah g mane.
Geram gila ! Rasa nak cekik aja. HAHAHAHA ! 
Terpaksa lah aku jadi anak murid tiri cikgu lain. Mintak tolong ajarkan..
Hurmmm ~ Yang ni baru try bawak motor.

Ada lagi, yang kereta tak abis cerita lagi. Stori pasal kereta ni
lagi sadis , malu malu malu sangat ! Waktu bawak tadi rasa macam
mak meyorok dalam baju aja. Tapi nasib baik tak boleh. HAHAHA!
Waktu parking dan tiga penjuru memang aku oke la ! Pro abis. Kalau 
nak suh aku jadi cikgu ntuk bahagian tu pon takpe. Tapi, bila part
naik bukit, aku terus jadi blur ~ Masalah utama sebab aku tak biasa bawak
kereta buruk tu la. Ape taknya, selalu bawak kereta lawa sikit.
Tiba tiba tadi bawak kereta lain, Haaa, amik kau anum! HAHAHA!
Asyik tak lepas naik bukit ~ Dekat 10 kali aku cuba naik bukit tu.
Tapi tak lepas lepas .Orang lain semua tengok aku.Sumpah malu !
Bepeluh lencun da baju aku. Siap boleh diperah lagi tau baju aku tuh. 
HAHAHA ! Last last ada sorang cikgu ni tolong. 
Fuhh, selamat. Bila dah lepas, rasa nak terjun aja dari kereta tu,
Menyorok dari dinampak orang lain . HAHA!
Aku memang nak salah kan kereta tuh. Sebab kereta tu la aku
tak lepas naik bukit, pastu memalukan aku aja , HAHAHA ! 
Apa kau ni anum, kerete je pon .
Yelah, tak salah kan apa apa pon. Diri sendiri yang cuap nak mampos
sebab tu la semua jadi tak kena. HEHEHE~  Padan muka ! :D

Then , lepas abis berkeping-keping kertas aku tandatangan,
baru lah cikgu aku ajak balik. Huuu ~ Lega sesangat. 
Balik, balik , balik , balik ! Yeay yeay ~ HAHAHA
Esok tak tau la apa pulak akan jadi ~ Huuhuu . DAA,
~ Tinggal kan blog sebentar  ~


3 comments:

EpoLღKunang2 said...

Biasalah tu, nanti lama-lama pandai lah. Cayok2. ^^

She is f.A.z.A said...

sbb u nervous sgt kot anum hehe

x per2 next time tenangkan diri dulu :P

cik anum said...

EpoLღKunang2 : haha, tenkiu.. insyaallah bole nty, wish me luck test jumaat ni. hehe~

She is f.A.z.A : yup2, mmg waktu tu nerves sgt. tu jd mcm tu. haha.
oke, nty sy relax2 aja. hee~