Sunday, February 27, 2011

Reunion SKTJ :D

HAI ~

Ari ni 26 hari bulan. Dah nak masuk 27 pun pukul 12 malam ni.
Tadi siang ada reunion sama budak budak sekolah rendah dulu.
Wahh, mmg lama sangat tak jumpa dorang. Cuma kadang kadang
ada la terserempak kat kawasan perumahan aku ni kan.
Dulu muka tak matured je. Sekarang sume da lain. Makin kacak lawa 
mereka mereka.  HEHEHE ~
Erm kitorang makan makan kat KFC , then pergi lepak kat taman tasik.
Walaupon event ni tak berjalan lancar sangat tapi alhamdulillah
semuanya oke saja. Best la gak ~ HEHEHE ..
Cikgu kesayangan aku pon ada join sekali. Cikgu Jamilah my lovee. HAHA :D
Sayang cikgu lebih laa ! :)
Jom survey gambar. ehehee :p

fisheee :) yummy yumm ~

my beloved teacher, ha laki tu kawan kawan.

syud, hikmah, tiqah uloom :)

farah, amel, sahiira :)
ohh, aku kurang jelas dgn mereka, igt igt lupa. haha.


friends lelaki :]

hik hik hik, posing jangan tak posing :)

friends perempuan :)

kat taman tasik, gambar tak bnyak. hehe ;p
SEKIAN ~





4 comments:

Anisa Hang Tuah said...

happening
:)

EpoLღKunang2 said...

waa.. seronok betul jumpa kawan-kawan balik. ^^

cik anum said...

Anisa Hang Tuah ; yes, happening, huhu

EpoLღKunang2 : seronok tau. hi3

NaNaoSaKi said...

sonoknyerrrr dpt jumpa kawan2 lama :)

tu la..kdg2 tu bila da ramai sgt n lama xjumpa.. ade je yg kita lupa2 ingat nama die kn :p