Sunday, February 13, 2011

Santai Berkelah :)

Uwahh ! Seronoknya siang tadi pergi berkelah . Tadi kami satu family 
pergi berkelah dekat dengan Hulu Kelang. Jalannya cuma
 lalu tepi ZOO NEGARA aja. Nama tempat tu Celi Chalet, Kg.Kemensah.
Tempat tu cantik, nice view ~ Air tu sejok sangat . 
Memang seronok kalao nak mandi manda.Tapi, aku tak la pulak mandi. 
Main main air aja. Malu lah, sudah besar kot ~ Huuhuu ;p
Actually , kami berkelah kat sini coz abah aku ada gathering dengan kawan lama dia.
Tapi tadi tak ramai pon. Ada dalam tiga family je datang termasuk family aku la.
Alhamdulillah semua berjalan lancar, walaupun masa nak balik tu cuaca agak mendung 
macam nak hujan. Kat situ sempat la aku berkenalan dengan sorang teman baru. 
Nama dia Qila . Sama umur aja. Masing masing tun gu result. HEHEHE ~
Malas nak melalut banyak banyak jadi ,jom la kita 
tengok dua tiga empat lima blablablabla gambarnya ~ Saja nak share okeh :)
WINK3 ^^

ni la nama tempatnya :)
terimbau balek zaman silam waktu hingusan dulu masa main boyan ni ;p
qila, anum (not to see) warghh~ ,and zira :)
khemah tu tempat kami makan makan :)
snap aja, budak budak ni dtg dari jauh semata nak mandi sungai ^^
anak sungai yang sangat cantik. Subhanallah ~
family encik aziz , wink3 ^^ ~
erk ! tayang muka la pulak.kenangan main sungai, ecehh ;p

TAMAT SUDAH, JANGAN BORING KETENGOKKAN *_*




9 comments:

si para para said...

best tu...g relek2 ngan fmly...hilang tnsnen..hehe

cik anum said...

si para para ; best2,,hu3.tmpt tu mmg bgus nk release tension. hehe

SyahmiFikri said...

wah!! dah lama koet tak g air terjun semua nie..

semua ni gara2 virus cik tikus la nie.. haha

cik anum said...
This comment has been removed by the author.
cik anum said...

SyahmiFikri : laa, yeke.. rugi tau..
ha, virus cik tikus xdek kat sini. bleh la nak mandi manda kt tmpt ni, hahaha

mykhalis said...

ceteknye air tempat nak mandi zaman sekarang.. kalu dapat yg dalam2 mesti tuan tanah mandi punyer..

cik anum said...

mykhalis : actually ada je tmpat dlm nk mandi. hu3

babybear said...

nak tnye r...ade contact no tak sbb nak book utk esok...

atvmobile said...

salam,
kalau nak info pasal chalet ni bole call owner directly kat 019 377 3413, nma dia rosli @ celi..tempat mmg best..ada 2 air dalam, krang dalam, cetek dll...privacy pon ok..